Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Familiehotel Engelbarts

Aan de rand van het Montferland in het dorp Zeddam is Familiehotel Engelbarts gevestigd. Het hotel beschikt over diverse elementen die u verwacht bij een verblijf in een familiehotel. U kunt gezellig bijeenkomen in de conversatiezaal en de eetzaal. Beiden bieden plaats aan maar liefst 90 personen.

Kamers

Het hotel telt 29 kamers die elk van alle gemakken zijn voorzien. Enkele kamers beschikken over een balkon. De kamers die zijn gesitueerd op de begane grond liggen aan de royale tuin. Sommige kamers zijn ingericht als zit/slaapkamer.

U kunt tijdens uw verblijf gebruikmaken van het gratis draadloze internet. De kamer beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Kijk op uw kamer uw favoriete film of tv-serie of luister middels een radio naar muziek. Uw waardvolle eigendommen kunt u opbergen in de kluis.

Faciliteiten

Het familiehotel biedt een tal van faciliteiten aan. Het team wil met de service en aandacht die zij geven u het thuisgevoel geven. Een aantal faciliteiten die het familiehotel aanbiedt zijn:

  • Was service: u kunt gebruik maken van de was service. Als hotelgast kunt u geheel kosteloos gebruikmaken van deze service. Geef bij het personeel aan dat u iets gewassen wilt hebben. De schone was ontvangt u de volgende dag retour.
  • Oplaadpunt elektrische fietsen + fietsenstalling: wilt u in Montferland op pad met uw fiets? Geen enkel probleem, na een heerlijke fietstocht door Montferland kunt u uw fiets stallen in de fietsenstalling. Tevens beschikt het familiehotel over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.
  • Toeristische informatie: bij de balie van het hotel kunt u uitgebreide toeristische informatie verkrijgen. Bij deze informatie kunt u denken aan fiets- en wandelroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving van het hotel.

Ontbijt & diner

De chefs zorgen ervoor dat u wordt verrast voor het ontbijt en het diner. Het vlees is afkomstig uit eigen slagerij. De slagerij ligt naast het hotel.

In het restaurant kunt u na een heerlijke nachtrust genieten van het ontbijtbuffet. Wilt u eerder ontbijten dan 07:00 uur in verband met een dagje uit? In overleg met het personeel kan er een ontbijt voor u worden klaargemaakt op een eerder tijdstip.

Het diner is een 3-gangen diner. De gerechten die worden geserveerd komen uit grootmoeders keuken. Vanaf 18:00 uur bent u van harte welkom om te komen genieten van smaakvolle gerechten.

Wilt u een lunchpakket voor een dagje uit? Vraag uw lunchpakket een dag van tevoren aan bij het personeel. Het personeel zorgt ervoor dat een lunchpakket voor u klaar staat.

Omgeving

Zeddam ligt vlakbij de Duitse grens. Steek de grens over en breng een bezoek aan Emmerich, Bocholt, Kleve of Anholt. In Emmerich is het Rheinmuseum gevestigd. Het museum vertoont de wereld van de scheepvaart. Stap aan boord van een boot en maak een boottocht over de Rijn.

Naast het bezoeken van onze oosterburen kunt u een bezoek brengen aan een van de oudste kastelen van Nederland. Kasteel Huis Bergh ligt in Kasteelstad ‘s-Heerenberg. Bewonder de kunstverzameling of maak kennis met het kasteel middels een rondleiding.

Het Montferland is een schitterend natuurgebied om te ontdekken per fiets of te voet. Wandel of fiets door bossen, langs de weilanden en de oude boerderijen. U komt volledig tot rust in de Montferlandse natuur.

Tijdens uw verblijf in Zeddam kan een rondje Zeddam niet ontbreken. Bezoek te voet de Rosmolen, de Korenmolen en Museumboerderij Gilde Koat. De museumboerderij reconstrueert een boerderij uit 1875/1895.

Houdt u van actie? Breng met uw hele gezin een bezoek aan Kernie’s Familiepark in Kalkar. Een pretpark vol met leuke attracties waar u onbeperkt de hele dag kan eten en drinken. In Arnhem, 30 minuten afstand van Zeddam, kunt u Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken.

Contact

Familiehotel Engelbarts
‘s-Heerenbergseweg 9
7038 CB Zeddam
0314-651338
info@hotel-engelbarts.nl
www.hotel-engelbarts.nl 

Toeristisch Informatie Punt