Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Hotel de Lantscroon

In het centrum van de historische stad ‘s-Heerenberg ligt het sfeervolle Hotel de Lantscroon. Het hotel ligt op loopafstand van het adembenemende Kasteel Huis Bergh.

Hotel

Het hotel is gevestigd in een rijksmonument. Het rijksmonument is gebouwd voor 1450. Er was van 1889 tot 1898 een Franse kostschool in het rijksmonument gevestigd. In 1898 werd het rijksmonument in gebruik genomen als het R.K. verenigingsgebouw en tot het ‘Sint Jozefgebouw’ gedoopt. Hierna werd dit het pension van de in omgeving bekende magnetiseur de heer Cornielje.

Het volledig van buiten gerenoveerde en van binnen verbouwde monumentale pand is sinds mei 2002 in handen van Lozina en Wilco Bosch. U waant zich bij binnenkomst in oude tijden.

De ruime hotelkamers beschikken over boxspringbedden. Tevens zijn de kamers voorzien van een televisie, föhn, kluisje en eigen sanitair. Wilt u de ontspanning opzoeken tijdens uw verblijf? Maak dan gebruik van de jacuzzi of de sauna.

Restaurant/brasserie

Geniet na een goede nachtrust in het restaurant van het ontbijtbuffet. ’s Avonds kunt in het restaurant een warme maaltijd nuttigen aan een sfeervol opgedekte tafel. Een smaakvol geheel wordt gecreëerd door de entourage, de sfeer van het hotel en de seizoensgebonden keuken.

In de bar kunt u gezellig iets drinken na een wandeling of fietstocht door het Montferland. Kom tot rust in de leeshoek met een goed boek.

Omgeving

Wist u dat het heuvelachtige landschap met het Bergherbos is ontstaan in de tweede ijstijd? De omgeving van ‘s-Heerenberg ademt een eeuwenoude sfeer uit door Kasteel Huis Bergh en de vele monumenten die de omgeving rijk is. Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en ontdek wat ‘s-Heerenberg en Montferland u te bieden heeft. U kunt bijvoorbeeld de wekelijkse markt op het Stadsplein bezoeken, maar ook de vele winkels of terrassen. In de nabije omgeving kunt u golfen, bowlen, een huifkartocht maken of paardrijden.

Contact

Hotel de Lantscroon
Molenstraat 12
7041 AE ‘s-Heerenberg
0314-664157
lantscroon@online.nl
www.hoteldelantscroon.nl

Toeristisch Informatie Punt