Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl

Lipdub events

Op zoek naar een hilarisch uitje samen met jouw vrienden, familie of collega’s? Dan is Lipdubs maken zeker een aanrader!

Wat is een lipdub?

Bij een lipdub gaat u samen met uw gezelschap een eigen videoclip opnemen middels playblack. Hierbij gaat u de echte beleving van het liedje aan door u zicht te verkleden en de materialen die u kunt gebruiken.

Onvergetelijk uitje in Montferland

Bij Lipdub Events kunt u samen met uw gezelschap een lipdub maken onder begeleiding van de organisatie. Elke lipdub die wordt gemaakt is uniek door het doel van het uitje, het gezelschap en de materialen die worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat u en uw gezelschap een onvergetelijk uitje hebben, kunt u samen met Lipdub events kijken naar uw wensen en zo een passende lipdub maken. Om u vooraf al een beetje op weg te helpen, krijgt u een top 10 lijst toegestuurd met de meest geschikt lipdub liedjes. Zo kunt u samen met uw gezelschap kijken welk liedje het beste bij u past!

Contactgegevens
De locatie is waar u zelf wenst.
0413302773
info@lipdub-events.nl
www.lipdub-events.nl