Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl

Montferland Toeristisch & logistiek op de kaart zetten

Banenmotor voor onze regio

Toerisme

De Montferlandse Vereniging van Toerisme is 1 van de initiatiefnemers om Toerisme in Montferland beter op de kaart te krijgen. Dit rapport is begin 2018 gepresenteerd en overhandigd aan het gemeentebestuur. Nu ruim een jaar verder word er hard aan gewerkt. Wethouder Martin Som heeft toerisme in zijn portefeuille en is in gesprek met allerlei stakeholders in Montferland. Dus ook bedrijven en organisaties die niet 123 aan het MVT verbonden zijn of er zich mee verbonden voelen. Zijn uitdaging is zoveel mogelijk bedrijven bij elkaar te brengen.

Van speldenprik tot speerpunt – mooie aftrap , nu nog inkoppen

Veel positieve toeristische ontwikkelingen in Montferland.  ’t Peeske , Broods  en Frank Gesthuizen die van het waldhotel  een nieuwe toplocatie maakt. Zo zijn er meer ontwikkelingen te noemen. Tijd om van Montferland 1 van de bekendste toeristische plekken van Nederland te maken, 1 van de mooiste zijn we al.

Logistiek

Montferland is bereikbaar via de weg, het spoor en over het water. Ook wel trimodaal bereikbaar genoemd. Een ideale vestigingsplek voor distributie bedrijven. Samen met omliggende gemeenten werkt men hard om deze regio als Distribution Valley op de kaart te zetten.