Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Latest Posts

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

75 jaar vrijheid vieren in Beek en Loerbeek

Op 1 april 1945 zijn Beek en Loerbeek bevrijd. 75 jaar vrijheid zal daarom worden gevierd op 4 april 2020. Op 4 april 2020 zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.

Het voorlopige programma

Historische route: tijdens de 2e wereldoorlog hebben in beide plaatsen en omgeving een aantal gebeurtenissen plaatsgevonden. Veel inwoners zijn nog niet bekend met deze gebeurtenissen.

Je zult middels een (wandel) tocht kennis opdoen van de historie. Je zult een aantal historische plekken bezoeken. De gids vertelt welke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Mocht je niet in staat zijn om een lange afstand te wandelen dan zal je worden vervoerd middels een nog nader te bepalen rijtuig.

Wil je deelnemen aan de historische route? Stuur dan een mail naar 75jaarvrijheidbeekloerbeek@gmail.com.

Feest

Vanaf 14:00 uur zullen 2 lokale bands Karakter en RedRox de muziek verzorgen in het Gildehuis. Bovendien wordt het plein voorzien van diverse activiteiten voor jong en oud. Je kunt hierbij denken aan springkussens, historische militaire voertuigen en nog veel meer. Je kunt hier ook hapjes en drankjes halen. Het feest zal tot 20:00 uur duren.

Locatie

St. Jansgildestraat 31
7037 BN Veek
E-mail: 75jaarvrijheidbeekloerbeek@gmail.com
www.gelderlandherdenkt.nl