Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Latest Posts

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

AirTrack Factory Fit Challenge

Ben je een sportliefhebber en houd je van sporten? Lijkt het jou wat om te sporten op speciale luchtkussens van de AirTrack Factory? Doe dan mee op zaterdag 25 april 2020.

Tijdens de Fit-Challenge bestaande uit 5 onderdelen worden jouw motorische vaardigheden getest. Onder motorische vaardigheden wordt verstaan: coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Hierdoor krijg je een goed beeld van jouw fysieke conditie.

Er wordt bij alle onderdelen gebruik gemaakt van Air-materialen van de AirTrack Factory. Na het voltooien van de onderdelen krijg je de resultaten mee op een diploma. De resultaten kun je bij een volgende editie vergelijken. Hopelijk heb je vooruitgang geboekt.

Indeling in leeftijdsgroepen

De dag is ingedeeld in 4 leeftijdsgroepen, namelijk:

  • 10:00 – 11:30 uur: 6-8 jaar
  • 12:00 – 13:30 uur: 9-10 jaar
  • 14:00 – 15:30 uur: 11-12 jaar
  • 16:00 – 17:30 uur: 13+

Je kunt je binnen een leeftijdsgroep aanmelden voor Sportfit of Turnfit. Het verschil zit in de soort oefeningen die je uit mag voeren tijdens de testonderdelen.

Voor elk type sporter is Sportfit geschikt. Turnfit is meer geschikt voor kinderen die ervaring hebben met selectieturnen.

Probeer in 1 minuut zoveel mogelijk herhalingen te maken of een zo groot mogelijke afstand af te leggen tijdens het onderdeel. Zet een toptijd neer op de hindernisbaan.

Na afloop ontvang je een diploma met daarop jouw resultaten en wat te drinken en eten. Op de tribune kunnen jouw opa en oma, vrienden en bekenden jou aanmoedigen.

Kosten

Per lid van Margriet: € 2,50
Niet leden: € 3,50

Per leeftijdsgroep is het maximaal aantal deelnemers 75. Dus schrijf je op tijd in, want vol = vol.

Je kunt je aanmelden via www.sporteventsmontferland.nl

Locatie

Sportvereniging Margriet
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam
E-mail: info@gymverenigingmargriet.nl
www.gymverenigingmargriet.nl