Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Latest Posts

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Het Springkussenfestival in de Achterhoek

Voor de vierde keer wordt in de voorjaarsvakantie van woensdag 29 april t/m 3 mei 2020 het Springkussenfestival Achterhoek georganiseerd. Tijdens dit evenement worden outdoor activiteiten gecombineerd met springkussens. Neem plaats op één van de picknickbanken en geniet onder het genot van een gebakje van jouw kinderen. Een kinderevenement dat je zeker niet mag missen!

Kinderen zullen zich vermaken met meer dan 40 attracties. Tijdens dit evenement staan springen, klauteren, kanovaren, hutten bouwen en muziek in het middelpunt. Kies je voor het outdoorpakket, dan kun je deelnemen aan onder andere klimmen op de 15 meter hoge toren, kanovaren, boogschieten en Archery Tag.

De auto kun je parkeren op het parkeerterrein van Leisure lands Stroombroek aan de Gildeweg. De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 3,00 per auto t/m 29 april 2020. Vanaf 1 mei 2020 betaal je € 5,00 voor een uitrijkaart. Bij de kassa van het springkussenfestival kun je een uitrijkaart aanschaffen.

Programma en openingstijden

Het springkussenfestival is tussen 29 april en 3 mei 2020 geopend van 10:30 uur tot 16:30 uur.

Programma springkussens: de kinderen kunnen springen op meer dan 40 springkussens. Voor de allerkleinsten is er een eigen hoekje.

Programma kids entertainment: schmink, muziek en circusterras.

Programma outdoor: boogschieten, klimmen, kanovaren, Archery Tag en vlotvaren.

Prijzen

Kids 1: inclusief alle springkussens en kids entertainment. € 8,00 p.p.
Kids 2: inclusief alle springkussens, kids entertainment en outdooractiviteiten. € 11,00 p.p.
Volwassen entree inclusief koffie en gebak. € 5,00 p.p.

De arrangementen betaal je aan de kassa van de ingang van het springkussenfestival. De arrangementen kun je zowel contant als met de pin betalen.

Locatie

Markant Outdoorcentrum
Gildeweg 7
7047 AR Braamt
Tel: 0314 – 335 449
E-mail: info@markant-outdoorcentrum.nl
www.markant-outdoorcentrum.nl