Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Latest Posts

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Reptielen zoeken in het Bergherbos

Ben je altijd al benieuwd geweest naar het leven van hagedissen en slangen? Tijdens een wandeling op zondag 26 april 2020 wandel je langs de reptielencorridor in het Bergherbos en ontdek je alles over het leven van deze dieren.

Je wordt door de boswachter meegenomen naar de reptielencorridor. De reptielencorridor is een zone die speciaal is aangelegd voor hagedissen en slangen. Bovendien bezoek je plekken buiten de speciale corridor waar reptielen gespot kunnen worden.

Opwarmplekjes

Wist je dat hagedissen en slangen koudbloedig zijn? ’s Ochtends moeten zij eerst opwarmen, voordat ze op pad gaan naar voedsel. Ontdek tijdens de wandeling waar hagedissen zich kunnen opwarmen. Tevens krijg je antwoord op vragen zoals: waar vinden hagedissen en slangen verkoeling op zeer warme zomerse dagen, wat ze eten en waar ze hun voedsel vinden. Wil je graag antwoord op deze vragen, neem dan deel aan de leuke wandeling.

Praktische informatie

  • De wandeling vindt plaats tussen 05:00 – 07:00 uur
  • Online kun je van tevoren een kaartje kopen
  • De wandeling is ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
  • Honden kunnen niet deelnemen aan de wandeling

Tickets

Voor de wandeling zijn op dit moment nog 20 plekken beschikbaar. Wil je de wandeling niet missen, schaf dan op tijd een ticket aan. Je kunt online aanschaffen via www.natuurmonumenten.nl. De ticketprijs is € 10,00 voor volwassenen en voor leden € 7,00.

Locatie

Benzinestation Star
Beeker Str. 250
46446 Emmerich am Rhein, Duitsland
Tel: 0478-788 101
E-mail: info@natuurmonumentenshop.nl
www.natuurmonumenten.nl