Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl
Image Alt

Ondernemen in Montferland. Onze bedrijventerreinen zijn trimodaal benaderbaar en uniek gelegen tussen de Rotterdamse haven en het Duitse achterland.

Er zijn in Montferland allerlei businessclubs en organisaties die zich bezighouden met ondernemen. Om dit inzichtelijk te maken zijn we begonnen met een nieuwe website Montferland in bedrijf. Deze site moet inzicht gaan geven in alles clubs, overheden en bijzondere bedrijven die Montferland rijk is. Tevens moet de site buitenstaanders trekken die op zoek zijn naar vestigingsplekken voor bijvoorbeeld hun logistiek bedrijf.

Montferland als toekomstig Logistiek & Toeristisch HOTSPOT

Montferland heeft een unieke natuur & cultuur en een bijzondere ligging aan de grens van Duitsland.  Logistiek en toeristisch gezien uniek. Het is voor de overheid en het bedrijfsleven en de banenmotor uitermate belangrijk dat de focus ligt op Logistiek en Toerisme. Dit gaat duizenden banen opleveren en geeft veel ondernemers & toekomstige generaties in onze regio zicht op een goede toekomst.

De Gemeente site helpt een ondernemer verder met onder andere handige tips en de mogelijkheid in contact te treden met een bedrijfsfunctionaris die u zal helpen met uw vragen.