Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Restaurant MEZZO

Het Mezzo restaurant staat voor pure eenvoud en herkenbare ingrediënten. Berry laat zich in de keuken leiden door het ritme van de seizoenen. Hij heeft in de loop der jaren een klassieke kookstijl ontwikkeld met een moderne twist. De smaken moeten puur en herkenbaar zijn volgens Berry. De regelmatig wisselende verrassingsmenu’s zijn geïnspireerd op een ontdekkingsreis door het scala aan signature dishes van Berry. Op hun kwaliteit en eigentijdse accent onderscheiden de tijdloze, klassieke gerechten uit de Italiaanse en Franse keuken. De gerechten worden bereid met dagverse producten van gerenommeerde leveranciers.

In het restaurant wordt u hartelijk welkom geheten door gastvrouw Wendy. Wendy heeft de ambitie om van Mezzo een bruisende ontmoetingsplaats te maken voor jong en oud. In de bruisende ontmoetingsplaats staan gastvrijheid en kwaliteit voorop. De wijnkaart is met zorg samengesteld door Wendy. De voorkeur wordt gegeven aan Italiaanse en Franse wijnen. De wijnen zijn veelal afkomstig van kleinere, gepassioneerde wijnboeren. Op de wijnkaart ontbreken de grote klassiekers niet. De gastvrouwen adviseren u graag over een bijpassende wijn bij uw gerecht.

Op mooie, zonnige dagen kunt u in de prachtige bostuin eten.

De combinatie van oprechte gastvrijheid, de voortreffelijke Mediterrane keuken en de prachtige ligging zorgen ervoor dat de gasten steeds weer terugkomen.

De meeste mensen beleven een leuke en gezellige avond bij het Mezzo restaurant!

Bij Mezzo restaurant kunt ook terecht voor feestelijke gebeurtenissen. Hierbij kunt u denken aan een walking lunch/diner, lunchtafels of diners voor bruiloften en jubilea .

Wilt u na een gezellige avond uit niet naar huis? Blijf dan overnachten in een van de warm- en sfeervol ingerichte hotelkamers.

Openingstijden
Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zaterdag: 17:30 – 21:00 uur
Zondag: 17:00 – 21:00 uur

Contactgegevens
Hooglandseweg 6
7047 CN Braamt
0314-760 222
info@mezzo-montferland.nl
www.mezzo-montferland.nl

Toeristisch Informatie Punt