Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl

Gemeente Montferland

De gemeente Montferland is een prachtige gemeente om te wonen en werken. Er is uiteraard veel te besturen in een gemeente. Op de website van de gemeente kun je van alles direct regelen. Ook over Wonen & leven is er een aparte website rubriek. Wat er zo speelt in de gemeente lees je op de pagina Bestuur & Organisatie.

Samen werken aan communicatie!

Communicatie is een groot goed bij de gemeente Montferland. Hiervoor wordt nieuw beleid uitgestippeld en in overleg met bewoners gekeken hoe het een en ander beter kan. Dit zie je overal in Nederland, de overheid wil meer transparant en benaderbaar zijn voor Burgers.

Een goed voorbeeld is het centrumplan in Didam. In het oude gemeentehuis kun je iedere vrijdagochtend op bezoek komen. Wethouder Oscar van Leeuwen staat je te woord met je vragen en zorgen. Door in gesprek te gaan kun je zo met elkaar er voor zorgen dat iedereen op 1 lijn zit en je als burger niet verrast wordt door besluitvorming waar je niet bij betrokken bent. Dat Oscar staat voor een nieuw slag wethouders blijkt wel als je hem zoekt in Google. Gewoon met email en 06 – 19422622.

Dit is B & W op dit moment in de Gemeente Montferland.

Als kind kwam ik vaak op t Peeske. Spelen op de glijbaan en waterfietsen. Voor altijd Montferland fan. Woon & werk in Didam samen met Christel Gieling en ons team aan de promotie van Montferland.