Druk op ESC om af te sluiten

Bed & Breakfast ’t Huys van de Molenaar

Een luxe B&B in Didam

Een B&B met volledige privacy. Een ruime ontbijtruimte, badkamer voor u zelf. Iedere ochtend is er een heerlijk ontbijt met vers gebakken harde bolletjes en croissants van de bakker. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08:15 en 10:00u en is bij de prijs inbegrepen. Voor de vroege vogels kunnen wij op aanvraag het ontbijt de avond er voor klaar zetten. Het keukenblok heeft een koelkast en er is gratis thee en koffie. Dit laatste van een koffiebonen volautomaat. Let er op dat er geen kookgelegenheid is. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met een groot 2 persoonsmatras. De badkamer is en suite en heeft een eigen regendouche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn handdoeken en beddengoed altijd inbegrepen. Wij hebben geen terras of buitenverblijf. Een overdekte fietsstaling met oplaadpunt is er achter de poort. 

Onze B&B is gevestigd aan een doorgaande weg, en het centrum met winkels en horeca is op loopafstand te vinden. Na een dag wandelen of fietsen zijn er verschillende restaurants als bijvoorbeeld “Jan & Jan” en “De Eetkamer” op loopafstand te vinden. Maar ook dichtbij zijn partycentrum Plok, partycentrum ‘t Boszicht met het overstappunt  van Oad en de Jong Intra vakanties. Deze B&B is dan ook perfect voor de actieveling die niet op een hutje op de hei wil maar ’s avonds ook vertier zoekt.

De B&B is gevestigd in het voorhuis dat in 1910 gebouwd is door de molenaar. De molen (St. Martinusmolen) draait nog steeds en staat er tegenover. De B&B heeft een gunstige ligging in toeristisch Gelderland. Bezienswaardigheden in de Achterhoek en Liemers zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of trein. Restaurants en terrassen zijn in de zelfde straat te vinden. Ook het treinstation is op loopafstand. ’t Huys van de Molenaar grenst aan het centrum van Didam in de gemeente Montferland.

Wat is er te doen in de omgeving?

Wandelen, fietsen en mountainbiken in het heuvelachtige Bergherbos. Hier loopt ook het Pieterpad door en is er één van de mooiste ATB routes van Nederland te vinden. ‘s-Heerenberg is de enige kasteelstad van Nederland. Kasteel huis Bergh is een enorme waterburcht in dit middeleeuwse stadje. Aan de andere kant ligt de Liemers met de Rijn en nog meer wandel- en fietspaden. Ietsje verder op 20 kilometer afstand ligt Arnhem. Hier is ook Hoge Veluwe te vinden met het Kröller-Müller Museum, Burgers’ Zoo en de Posbank. Daarnaast kunt u lekker gaan shoppen in de stad.

Contact

B&B ’t Huys van de Molenaar
Wilhelminastraat 94
6942ET Didam
+31626345699
info@bedandbreakfastmontferland.nl
www.bedandbreakfastmontferland.nl