Druk op ESC om af te sluiten

Huifkartochten

Heeft u altijd al eens Montferland willen ontdekken op een andere manier dan te voet of per fiets? Dan is een huifkartocht wellicht iets voor u. In Montferland en omstreken kunt u zowel met een klein of groot gezelschap een leuke huifkartocht maken.

Het maken van een huifkartocht is zowel voor jong als oud geschikt. Iedereen ongeacht de leeftijd kan een mooie huifkartocht maken. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een geschikte activiteit voor een dagje uit, familiefeest of personeelsfeest.

Terug in de tijd

Neem plaats in de huifkar en ervaar hoe mensen vroeger een reis maakten. Tijdens het maken van de huifkartocht heeft u voldoende tijd om te genieten van de Montferlandse natuur. De huifkartochten nemen u mee door het afwisselende landschap. Het landschap bestaat onder meer uit bossen, heuvels en weidevelden.

Verschillende huifkartochten

In Montferland zijn meerdere bedrijven gevestigd die huifkartochten aanbieden. Niet alleen de huifkarren verschillen van elkaar, maar ook de huifkartochten. Bij Stalhouderij Belfjor worden er bijvoorbeeld culinaire huifkartochten aangeboden. Hierbij kunt u denken aan een huifkartocht met een high tea of een huifkartocht met pannenkoeken eten. Daarentegen biedt de Westernboerderij een huifkartocht aan in combinatie met diverse spellen aan. Voor elk gezelschap is er een passende huifkartocht te vinden.

Bedrijven waar u een huifkartocht kunt maken

Huifkarcentrum Bergh

Contactgegevens:
Doetinchemseweg 9, 7036 AB Loerbeek
0316-531151
info@huifkarcentrum.nl

Stalhouderij Belfjor

Contactgegevens:
Doesburgseweg 5, 6941 SJ Loil
06-51237898
info@belfjor.nl

De Westernboerderij

Contactgegevens:
Baarleweg 4, 6941 RD Didam
0316-200200
info@westernboerderij.nl