Druk op ESC om af te sluiten

Bowlen

Staat er binnenkort op de agenda een familiedag of vriendendag en bent u op zoek naar een passende activiteit? Dan is bowlen de activiteit voor uw gezelschap. Jong en oud kunnen proberen om zoveel mogelijk pins op de bowlingbaan om te gooien. Misschien bent u wel de eerste die een strike gooit. In Montferland kunt u de strijd laten losbarsten op een van onderstaande bowlingbanen.

Bowlingbanen

Bowling- & Partycentrum ‘s-Heerenberg

in het centrum van ‘s-Heerenberg kunt u met uw gezelschap een potje bowlen. Het bowling- & partycentrum heeft maar liefst 8 volautomatische NBF/FIQ goedgekeurde wedstrijdbanen. Elke wedstrijdbaan is voorzien van computerscoring. U hoeft niet te tellen hoeveel pins u omgooit, hoeveel strikes en spares u gooit. Het beeldscherm geeft de uitslag weer. Als afsluiting van uw potje bowlen kunt u samen met uw gezelschap steengrillen, gourmetten of genieten van een koud- of warmbuffet.

Adres: Stadsplein 5, 7041 JA ‘s-Heerenberg.

Landal Stroombroek

Trek de bowlingschoenen aan en laat de strijd losbarsten. Wie van jullie gezelschap weet zoveel mogelijk strikes en spares te gooien? De scores worden bijgehouden met een geheel geautomatiseerde puntentelling. Dus valsspelen is niet mogelijk.

Adres: Landweerswal 2, 7047 CE Braamt.