Druk op ESC om af te sluiten

Midgetgolfen

Lekker een dagje eropuit met uw partner, het gezin, de hele familie of met vrienden? Wie slaat er als eerst een hole-in-one tijdens een potje midgetgolfen? In Montferland vindt u verschillende midgetgolf locaties voor een dagje vertier!

Midgetgolfbaan De Korenbloem

De 18 holes midgetgolfbaan is geschikt voor jong en oud. Wie van jullie weet met zo min mogelijk slagen de golfbal in het putje te slaan? Kinderen kunnen zich vermaken in de verschillende speeltoestellen. Tijdens of na het midgetgolfen kunt u een break nemen om te genieten van een verfrissend drankje of een ijsje.
Adres: Sint Jansgildestraat 65A, 7037 AW Beek.

De Westernboerderij

Wilt u graag midgetgolf spelen in Gelderland? Kiest u dan voor de midgetgolf baan van De Westernboerderij. Onze midgetgolf baan is omgetoverd tot een countrygolf baan. Dit is een combinatie tussen boerengolf en midgetgolf. Uiteraard wordt er gespeeld in een natuurlijke omgeving in Gelderland, zodat het spelen van midgetgolf extra leuk en uitdagend wordt. Een ronde midgetgolf duurt bij De Westernboerderij in Gelderland over het algemeen 1,5 uur. Dit is inclusief uitleg en consumptie.
Adres: Baarleweg 4, 6941 RD Didam.

Landal Stroombroek

Bij het vakantiepark bent u aan het juiste adres voor sport en spel. Onder sport en spel valt onder andere midgetgolfen. Samen met uw gezin kunt u een balletje slaan op de minigolfbaan. Durft u de competitiestrijd aan te gaan met uw gezin?
Adres: Landweerswal 2, 7047 CE Braamt.

Minigolf

Minigolf Hoch Elten

Iets is lekkerder om in de buitenlucht een potje minigolf te spelen. Daag uw familie of vrienden uit met wie aan het eind van het potje de minste slagen heeft gemaakt. Kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Op het terras kunt u een drankje of een ijsje nuttigen.
Adres: Luitgardisstrasse 1, 46446 Emmerich am Rhein.