Druk op ESC om af te sluiten

Schots golf

Bent u een golfliefhebber en wilt u eens andere vorm van golfen spelen? Of heeft u altijd al eens willen golfen? Probeer dan eens Schots Golf.

Instructies

Voorafgaand aan het spelen van Schots Golf ontvangt u een uitleg. Na de uitleg ontvangt u de clubs om mee te spelen en uiteraard de golfballen. Vanwege de veiligheid maakt u gebruik van zachte golfballen.

Golfrecreatiebaan

In Didam ligt de eerste golfrecreatiebaan van Oost-Nederland. De golfrecreatiebaan ligt er sinds 1993. Het veld bestaat uit maar liefst 12 holes. Wie van jullie gezelschap weet als eerste een hole-in-one te slaan? Wees niet getreurd als u niet de eerste bent, want u heeft 1,5 tot 2 uur de tijd om alsnog een hole-in-one te slaan op één van de twaalf holes.

Arrangementen

Wilt u Schots Golf combineren met andere activiteiten? Geen enkel probleem, het Diemse bedrijf biedt namelijk verschillende arrangementen aan. Schots Golf kunt u combineren met andere activiteiten of met eten/drinken. Bij het Diemse bedrijf bent u aan het juiste adres voor een geslaagde dag uit met uw vrienden of familie.

Locatie

Partycentrum Plok
Dijksestraat 52
6942 GD Didam
0316- 226 058
info@plok.nl
www.plok.nl