Druk op ESC om af te sluiten

Jeu de Boules

Potje boulen? Montferland kent meerdere Jeu de Boules banen om op een doordeweekse dag of in het weekend lekker een potje te gooien. Fanatiekelingen komen hier zeker aan hun trekken. Verbeter uw gooi en ga er een lekker dagje tussenuit de buitenlucht in. Benieuwd waar in het Montferland u kunt Jeu de Boulen?

Pétanque Club Montferland

De doelstelling van de Pétanque Club Montferland luidt als volgt: ‘het bieden van de mogelijkheid om het balspel pétanque te beoefenen’. In de volksmond wordt het balspel jeu de boules genoemd. Bij de Pétanque Club Montferland wordt het snelgroeiende balspel zowel recreatief als in wedstrijdverband beoefend.

Pétanque Club Montferland
Gildepad 3
7038 EC Zeddam
0315-241529/06-12417010
www.pcmontferland.nl

Tennisvereniging Didam

De jeu-de-boulesclub probeert door weer en wind te blijven bewegen op de baan. De natuur moet dan wel een handje helpen, zodat de baan niet nat wordt/blijft. Daarvoor is een oplossing bedacht! We kunnen schuilen onder een hele mooie, stevige, met glas voorziene, moderne overkapping! Jeu de Boules is een leuke en sportieve manier om beweging aan het dagelijks leven te voegen. Kom een keer kennismaken en wie weet wordt u ook gegrepen door dit gezellige virus.

Tennisvereniging Didam
Luijnhorststraat 8
6941 RC Didam
0316-223283
www.tvdidam.nl