Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Brasserie Brût

In hotel Ruimzicht, gelegen in Zeddam, is Brasserie Brût gevestigd. Bij de brasserie kunt u borrelen, lunchen of dineren.

Borrelen bij de brasserie staat voor genieten. De uitgebreide borrelkaart heeft meer dan tien open wijnen. De gastvrijheid van Brût maakt de brasserie de ideale plek om elkaar te ontmoeten.

Heeft u binnenkort een belangrijke zakenlunch op de agenda staan? Of wilt u gezellig lunchen met uw familie of vrienden? Dan bent u bij Brût aan het juiste adres! U kunt lunchen in de sfeervolle brasserie of op het terras. De keukenbrigade verrast u met hoogstaande gerechten. Een lunch bij Brût staat voor succes.

Wilt u een echte avond uiteten? Dan bent u van harte welkom bij de de brasserie. De uitgebreide dinerkaart is aangevuld met Brût Specials en 3-gangen menu’s. Kortom, de brasserie biedt volop keuze om een culinaire ervaring te beleven.

Openingstijden

Maandag t/m zondag: vanaf 10:00 uur

Locatie

Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
0314 – 651 941
info@ruimzicht.com
www.ruimzicht.com

Toeristisch Informatie Punt