Druk op ESC om af te sluiten

Brinks Pannenkoeken

Bij Brinks Pannenkoeken kunt u genieten van de klassieke pannenkoeken of laat u verleiden door een van de bijzondere specialiteiten. Naast pannenkoeken kunt u een heerlijke salade nuttigen of kiezen uit de vele andere gerechten die u bij dit restaurant kunt bestellen.

Mmmm.. pannenkoeken om je vinger bij af te likken!

Zakelijk

Ontbijt vergadering: u kunt uw vergadering bij Brinks Pannenkoeken starten met een vitaal vergaderontbijt. Start de dag vroeg met een heerlijk en voedzaam ontbijt. Na het ontbijt heeft u volop energie om uren effectief te kunnen vergaderen.

Vergadersessie: vergader met uw gezelschap gedurende 4 of 8 uur in een inspirerende en nostalgische omgeving.

Vrijdag vergader borrel: na effectief te hebben vergaderd, is het tijd om gezamenlijk te borrelen. Hoe gezellig is het om samen met uw zakelijke relaties of uw team het weekend in te luiden.

Afscheidsborrel: heeft u binnenkort uw laatste werkdag bij uw werkgever? Neem dan passend afscheid met een afscheidsborrel. Haal tijdens de afscheidsborrel de mooie herinneringen op die jullie samen hebben beleefd.

Pensioen’s receptie: bereikt u binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd en wilt u uw werkgever en/of team bedanken voor de afgelopen jaren? Vier dan uw receptie bij Brinks Pannenkoeken.

Openingstijden
Kijk op de website voor openingstijden

Locatie
Bovendorpsstraat 7
7038 CH Zeddam
0314-652 826
info@brinkspannenkoeken.nl
www.brinkspannenkoeken.nl