Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

BROODS

BROODS is een uniek restaurant in het Montferland. Dit restaurant is een broodjesbar en een drive-thru in 1. U kunt hier terecht voor heerlijke belegde- of onbelegde broodjes, drank en gebak. Er wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten. BROODS bakt de hele dag door haar eigen, ambachtelijke brood. U bent bij BROODS aan het juiste adres voor ontbijt, lunch of een snack.

Wist u al dat BROODS de eerste drive-thru broodjeszaak van Nederland is?

BROODS heeft twee locaties. Aan de rand van het Bergherbos ligt BROODS Zeddam. Deze locatie heeft een ruimtelijk interieur met veel zitplekken en een prachtig buitenterras. Uiteraard is de drive-thru niet te missen. In het centrum van Ulft ligt aan de doorgaande weg de tweede locatie van BROODS. In hartje Ulft kunt u genieten van uw ontbijt, lunch of snack op het terras. Het voormalige zwembad is omgetoverd tot restaurant. De drive-thru is niet weg te denken.

BROODS staat voor vers, ambachtelijk, verzorgd en ongedwongen. De vier aspecten proeft u in de producten, merkt u aan de bediening en ervaart u op de praktische locatie. Bij binnenkomst ruikt u de geur van vers brood en diverse soorten koffie.

Openingstijden
Van maandag tot en met zondag van 07.00 tot 17.00 uur.

Contactgegevens
Locatie Zeddam
Beekseweg 1
7038 EA Zeddam
0314-646864
info@beekseweg.nl
www.beekseweg.nl

Locatie Ulft
Debbeshoek 13
7071 XK Ulft
0315-785607
info@beekseweg.nl
www.beekseweg.nl

Toeristisch Informatie Punt