Druk op ESC om af te sluiten

De Eetkamer Didam

De Eetkamer is in korte tijd uitgegroeid tot een goed bezocht restaurant. De beste reclame is mond-op-mondreclame. In het restaurant kunt u heerlijk dineren. Bij mooi weer kunt u dineren in de eettuin. Het restaurant heeft een vaste dinerkaart. Bovendien worden er elke week enkele wisselende gerechten aangeboden. Het bedienend personeel presenteert enthousiast de wisselende gerechten. 

Pruuflokaal (kleine eetkamer)

De ruimte doet meer denken aan een knus café vanwege de gezellige bar. Tevens is deze ruimte geschikt voor groepen van ongeveer 20 tot 40 personen. De ideale plek voor een gezellige bijeenkomst, een receptie of een klein feestje.

Feesten & Partijen 

Café Uniek is een bijzonder geschikte feestlocatie voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum, receptie, familiefeest of elke andere gelegenheid. Een unieke sfeer in onze Carrouselzaal met een huiselijk interieur, gezellige kaarsjes, gastvrij personeel, compleet verzorgd met een culinaire invulling voor een blijvende herinnering. De ronde carrouselzaal ademt door zijn huiselijke aankleding een sfeer uit die perfect is voor een gezellige muziekavond, bruiloften, diners, bedrijfsfeesten, vergaderingen of lezingen. Onze culinaire mogelijkheden zijn zeer divers en komen uit een eerlijke keuken, met vers bereide producten.

Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer tegen een vriendelijke prijs!

Terras ‘de Eettuin’

Wilt u een gezellige bijeenkomst of feest geven op een zwoele zomerdag? Dan is de kleurrijke tuin de perfecte locatie daarvoor. De tuin biedt een tal van mogelijkheden aan. Bij deze mogelijkheden kan gedacht worden aan een volledig verzorgde barbecue, maar ook een feestavond met heerlijke hapjes en drankjes of een buffet.

Openingstijden
Kijk op de website voor openingstijden

Contactgegevens
Spoorstraat 31
6942 EB Didam
0316-221287
b.cafeuniek@upcmail.nl
www.cafe-uniek.nl