Druk op ESC om af te sluiten

De proeftuin ‘Bricknic & Picknick’

Bezoek deze zomer de proeftuin van Partycentrum De Dèèl in Montferland. Elke zondag vanaf 14:00 uur is de proeftuin ‘Bricknic & Picknick’ geopend. Op deze prachtige buitenlocatie kunt u genieten van bieren, wijnen en de Achterhoekse limoncello.

De Bricknic geeft een unieke beleving voor iedereen met iedereen. Bent u op zoek naar een unieke manier voor outdoor cooking? Zoek dan niet verder, want de Bricknic & Picknic in de proeftuin biedt uitkomst. U kunt samen met uw geliefde, vriend of vriendin of een familielid een gerecht maken zonder de hele tijd gedwongen in de keuken te staan.

De Bricknic is voor jong en oud een unieke belevenis!

U bepaalt zelf welke ingrediënten u gebruikt. Het vuur wordt opgestoken. Tevens worden de Bricks opgestapeld tot een oven. Onder het genot van een drankje kunt u samen de mooiste herinneringen maken.

Koken staat voor verbinding. Bereid samen alle ingrediënten voor om de Bricks te kunnen vullen. De Bricks kan naar eigen smaak worden gevuld. U mag zelf bepalen hoe de vulling van de Brick eruit komt te zien. Kiest u voor een combinatie van zeevruchten? Of toch liever voor een combinatie van heerlijke groenten? Binnen 40 minuten staan de Bricks op tafel. De Bricknic is op reservering.

Wilt u meer weten over de proeftuin? Bekijk dan de website.

Locatie

Didamseweg 13
7037 DH Beek
0316-531213
info@partycentrumdedeel.nl
www.partycentrumdedeel.nl