Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl
Image Alt

Zeddam

Zeddam

Wist u al dat de Zeddamse Korenmolen de oudste nog werkende windmolen van heel Nederland is?

 

Ontdek het driedelige dorp Zeddam

Gelegen aan de prachtige bossen en achter de heuvels van het Nederlandse Montferland ligt het dorpje Zeddam gelegen. Dit dorpje is makkelijk te herkennen wegens de prachtige Grafelijke molen.

Wist u al dat Zeddam het grootste dorp behorende bij de gemeente Montferland is?

Wat maakt Zeddam zo bijzonder?

Zeddam is een dorp welke uit 3 onderdelen bestaat. Het dorp is ontstaan rondom de prachtige Oswalduskerk, beter bekend als het bovendorp. Het benedendorp is het bewoonde stuk van het dorp, hier zijn alle wijken van dit pittoreske dorpje te vinden. Rondom Zeddam is het prachtig wandelen door de glooiende akkers aan de rand van het Bergherbos. Je waant je in Zuid Limburg , zo mooi is de omgeving van Zeddam. Zeddam is niet voor niets 1 van de mooiste dorpen in Montferland en de Achterhoek waar men zich ook heel betrokken bij voelt.

Kijk ook eens op Ontdek Zeddam voor meer informatie.

Wat is er te doen?

Dineren in Zeddam

 

Overnachten in Zeddam

U kunt in Zeddam overnachten in Hotel Ruimzicht , aan de rand van het Bergherbos waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Proef ook de keuken van Brutt, fantastische keuken met een mooi terras waar het goed vertoeven is na een dagje Montferland.

Hotel het Montferland ligt bovenop de motte en heeft hiermee een bijzondere ligging midden in de bossen van Montferland. Het is een prachtige locatie met ook hier een goede keuken en een prachtig terras.

Mooi Montferland is een prachtige locatie voor B & B liefhebbers.

Net buiten Zeddam , mooi gelegen, de Korenhorst in Lengel.

Leuke weekend arrangementen in Zeddam kunt u ook zoeken & boeken op Montferland.nl. U kunt  7 dagen in de week telefonisch met ons contact opnemen, bel 088-5405805, en u krijgt advies bij het vinden van een passende locatie voor uw overnachting.