Druk op ESC om af te sluiten

Eetcafé de Sprokkelaar

In medio 2018 is het eetcafé overgenomen door twee enthousiaste ondernemers. Het eetcafé heeft niet alleen een gezellige kroeg, maar beschikt ook over een grote zaal. Het eetcafé is gevestigd op een prachtige bosrijke locatie in Montferland vlakbij de Duitse grens.

Menu

Bij de Sprokkelaar kunt u lunchen en dineren. De lunchkaart bestaat onder meer uit soepen, broodjes, maaltijdsalades en zoetigheid/gebak. De dinerkaart biedt voor ieder wat wils. Kiest u voor een vegetarisch gerecht of een vleesgerecht? Of kiest u toch liever voor een visgerecht? Naast vega-, vlees- en visgerechten kunt u kiezen voor een heerlijke belegde pannenkoek. De Sprokkelaar biedt niet alleen de standaard pannenkoeken aan, maar ook pannenkoeken specials zoals pittig gehakt of geitenkaas. De kinderen kunnen kiezen voor een kindermenu. Sluit de gezellige avond uit af met een dessert.

Dagschotels

U kunt naast het kiezen van een gerecht van de dinerkaart kiezen voor een dagschotel. Elke dag van de week staat er een andere dagschotel op het menu.

Eetcafé de Sprokkelaar is de uitvalsbasis voor een heerlijke lunch of diner maar ook voor een goed feestje in de kroeg!

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Eetcafé de Sprokkelaar op de website.

Locatie

Sint Jansgildestraat 77
7037 AW Beek
0316 – 846 923
info@desprokkelaar.nl
www.desprokkelaar.nl