Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Eetcafé Zalencentrum de Gracht

Het eetcafé zalencentrum is gelegen in het historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg. Op de mooie dagen kunt u genieten van het zonnetje op het terras. Mocht het te warm zijn, kunt u in de schaduw zitten die wordt gecreëerd door de bomen en parasols. Heeft u zin om een avondje te stappen? Dan bent u bij de Gracht aan het juiste adres! Regelmatig worden er avonden georganiseerd waar de muziek wordt verzorgd door een band of DJ. Tevens vinden er thema avonden plaats.

Arrangementen

Bij Eetcafé Zalencentrum de Gracht kunt u een spetterend feest geven in een van de zalen. Het team van het restaurant heeft jarenlange ervaring op het gebied van feesten en partijen. Uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd en ingedeeld zoals u het wilt.  Persoonlijke aandacht en benadering staan hoog in het vaandel bij het restaurant. Tevens zorgen de attente en professionele bediening, de creatieve keuken, gemoedelijke sfeer en de prachtige ligging voor een geslaagd feest.  Eetcafé Zalencentrum de Gracht biedt verschillende arrangementen aan om uw feest compleet te maken. Bent u benieuwd welke arrangementen worden aangeboden? Bekijk dan de website. Eetcafé Zalencentrum de Gracht verzorgt catering op locatie. Kiest u voor een buffet, een barbecue of koude- en warme hapjes met drankjes? Tevens kan het eetcafé zalencentrum het meubilair en glaswerk verzorgen. Kortom, Eetcafé Zalencentrum de Gracht kan uw feest compleet verzorgen.  Naast de standaard producten biedt het eetcafé zalencentrum maatwerk aan. Samen met u probeert het eetcafé zalencentrum uw wensen in te vullen en worden uw wensen besproken.

Buffetten

Eetcafé Zalencentrum de Gracht verzorgt catering op locatie. Kiest u voor een buffet, een barbecue of koude- en warme hapjes met drankjes? Tevens kan het eetcafé zalencentrum het meubilair en glaswerk verzorgen. Kortom, Eetcafé Zalencentrum de Gracht kan uw feest compleet verzorgen.  Naast de standaard producten biedt het eetcafé zalencentrum maatwerk aan. Samen met u probeert het eetcafé zalencentrum uw wensen in te vullen en worden uw wensen besproken.

Openingstijden

Maandag/ dinsdag: gesloten Woensdag: vanaf 19:00 uur Donderdag t/m zaterdag: vanaf 17:00 uur Zondag: vanaf 14.00 uur * De keuken is geopend vanaf donderdag van 17.00 tot 21.00 uur.  

Locatie

Marktstraat 1 7041 AH ‘s-Heerenberg 0314 – 661 989 info@eetcafedegracht.nl www.eetcafedegracht.com
Toeristisch Informatie Punt