Druk op ESC om af te sluiten

Gratis workshops ‘digitale zorg’

Digitaal contact opnemen met je huisarts of online een recept aanvragen? Dat kan via het patiëntenportaal van je huisarts. Online je medische gegevens inzien of een afspraak verzetten? Dat kan via het patiëntenportaal van jouw ziekenhuis. Op dinsdag 3 en 10 oktober zijn er 2 workshops over patiëntendossiers, zorgverzekering, thuisarts en de apotheek in de bibliotheek in Didam. 

Steeds meer huisartsen en ziekenhuizen hebben een patiëntenportaal of patiëntenomgeving. Daarmee kan je online van alles regelen. Dit kan lastig zijn, vooral als je niet zo handig bent met een computer en met internet. In de workshop in de bibliotheek leer je o.a. wat een patiëntenportaal is en ga je ermee aan de slag. 

De workshops zijn op 3 en 10 oktober van 10.00 – 12.00 uur in de bibliotheek, Waverlo 1 in Didam. Deelname is gratis. Iedereen kan meedoen, deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek. Voor deze workshops is een DigiD nodig. Voor hulp bij het aanvragen van een DigiD kan men bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek terecht.

Belangstellenden kunnen zich voor 27 september aanmelden bij Bibliotheek Montferland, 0316-221184 of per mail info@bibliotheekmontferland.nl