Druk op ESC om af te sluiten

Gratis workshops over DigiD en Mijn Overheid in Didam

Online informatie zoeken of berichten lezen van overheidsorganisaties. Dat kan via de website overheid.nl. Om persoonlijke informatie te bekijken log je daar in met je DigiD. Op dinsdag 5 en 12 september zijn er 2 workshops over DigiD, Mijn overheid, online aangifte doen bij de politie en gemeentezaken online.

Zaken regelen met de overheid kan via internet. Daarvoor is inloggen met een DigiD nodig. Dat kan lastig zijn, vooral als je niet zo handig bent met een computer en met internet. Tijdens de workshop  kijk je wat voor informatie te vinden is op overheid.nl, je gaat ‘Mijn overheid’ gebruiken en leren hoe je gemeentezaken online kunt regelen. 

De workshops zijn op 5 en 12 september van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek, Waverlo 1 te Didam. Deelname is gratis. Iedereen kan meedoen, deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek. Voor deze workshops is een DigiD nodig. Voor hulp bij het aanvragen van een DigiD kan men bij het IDO terecht. Belangstellenden kunnen zich voor 1 september aanmelden bij Bibliotheek Montferland, 0316-221184 of per mail info@bibliotheekmontferland.nl