Druk op ESC om af te sluiten

Hotel Restaurant Ruimzicht kerst 2023

Inmiddels is Hotel Restaurant Ruimzicht op 25 december helemaal vol geboekt. Houd wel de socials in de gaten voor eventuele annuleringen! Op 24 & 26 december hebben ze nog een aantal plekken!
Ze serveren één heerlijk kerstmenu. Dit menu is een verrassing voor iedereen maar mocht je het menu graag willen ontvangen dan kan dat! Heb je een allergie, dieet of ben je vegetarisch? Geen enkel probleem! Ze hebben een prachtig vegetarisch kerstmenu en ook aan de kinderen is gedacht.
PS: wist je dat je tweede kerstdag ook in de middag kunt reserveren? 😍
Wil je graag dineren aan een grote tafel met vrienden of familie? Hotel Restaurant Ruimzicht biedt dit jaar ook op tweede kerstdag twee private dinner ruimtes aan. Apart van de andere gezelschappen kun je zo volop genieten van elkaar en van het lekkere eten! In verband met beperkte beschikbaarheid raden wij aan om bij interesse vroegtijdig contact met ons op te nemen.
Bij Hotel Restaurant Ruimzicht kunt u kerstsalades bestellen! 
Wil jij een heerlijke kerstsalade bestellen? Ook dit jaar zijn er weer drie verschillende salades: huzarensalade, zalmsalade en hors-d’oeuvre. Deze salades zijn allemaal mooi opgemaakt en bestel je per persoon, dit is mogelijk vanaf twee personen. Daarnaast is het ook mogelijk om huzarensalade los te bestellen per kilo.
NIEUW! Ben jij gek op gevulde eieren? Bestel ze dit jaar ook los. Ook is onze huisgemaakte broodbol dit jaar bij te bestellen.