Druk op ESC om af te sluiten

Hotel Ruimzicht – Brassie Brût

Nu de restaurants weer beperkt open zijn, biedt Brassie Brût van Hotel Ruimzicht in Zeddam de mogelijkheid om de lekkerste gerechten af te halen of te laten bezorgen.

Er kan elke dag (ma t/m zo) vóór 16:00 een bestelling bij ons worden geplaatst. Hoe je dat doet? Via het bestelformulier of door ons te bellen op 0314-651941. Jouw bestelling kan diezelfde dag door jou worden opgehaald of door ons worden bezorgd.

Afhalen

Kies je voor ophalen? Geef dan bij het bestellen een tijd door tussen 17:00 en 19:30, dan zorgen wij dat het voor je klaarstaat. Betalen kan bij het afhalen.

Bezorgen

Kies je voor bezorgen? Dan is het belangrijk dat je buiten Zeddam voor meer dan €20,00 bestel, en in één van de volgende plaatsen woont: Zeddam, Braamt, Doetinchem, Ulft, Etten, Terborg, Lengel, ‘s-Heerenberg, Beek, Kilder, Wijnbergen, Loerbeek, Didam, Azewijn, Netterden, Gaanderen, Stokkum en Wehl. Ook de bezorgingen vinden plaats tussen 17:00 en 19:30. Voor bestellingen buiten Zeddam rekenen wij € 3,50 bezorgkosten. Bij jouw bestelling mag je zelf aangeven of je met behulp van een betaalverzoek/Tikkie wil betalen of dat je het geld liever overmaakt.

Menu

Je kan kiezen uit de lekkerste koude voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en uiteraard ook desserts! Bestellen kan via de website!