Druk op ESC om af te sluiten

Jeff Benink test met hypnose show je lachspieren! – Natuurtheater Zeddam 27 augustus

Test je lachspieren met hypnose show Jeff Benink!
Internationaal hypnotiseur Jeff Benink traint je lachspieren met zijn Comedy Hypnosis Show. Alles gebeurt echt, er zijn GEEN acteurs. Jij bent zondagmiddag 27 augustus om 15.00 in Natuurtheater Zeddam de ster van de show . Bekijk de show of wees je de show?

Voorstelling Brain Travels
Tijdens Brain Travels, dat zelfs in Las Vegas te zien is geweest, neemt Jeff Benink de gasten mee op een bizarre vakantiereis waar ze, na snel gehypnotiseerd te zijn, de vreemdste dingen meemaken. Ze dansen, bellen met hun schoen en maken kans op miljoenen… Deze show is geschikt voor alle leeftijden!

Over Jeff Benink
Jeff kwam in aanraking met hypnose door “Pharo” die optrad op evenementen waar hij werkte als technicus. Hij besefte al snel dat hypnose meer is dan show alleen. Toen het tijd was om van baan te veranderen, koos hij voor een opleiding tot hypnotherapeut. Jeff runt nu Hypnosepraktijk Zwolle en ziet cliënten dagelijks in persoon en online voor klinische hypnose.

 
De entertainerkant bleef hem interesseren en hij heeft zich ook ontwikkeld als showhypnotiseur. Nu staat Jeff regelmatig op het podium in Nederland, België en in het buitenland. Jeff was te zien in zijn show Brain Travels in Italië, Spanje, Duitsland en in de Verenigde Staten. Sindsdien reist hij regelmatig naar de VS om op te treden.
 
Kaartverkoop
De entree is € 10,=. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk. Bij slecht weer wordt het optreden naar binnen verplaatst. Dit wordt op facebook en de website daags voor de voorstelling bekend gemaakt.
 
 
Binnenkort ook in het Natuurtheater Zeddam
Zondag 17 september 15.00 uur Maarten Jansen Elvis Presley & meer