Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Juffrouw Tok Didam

Juffrouw Tok is een kip restaurant die bekend staat om hun lekkere kip piri piri. Houdt u niet van kip? Geen enkel probleem, dan heeft Juffrouw Tok ook andere soorten vleesgerechten waar u van kan genieten. Tevens biedt Juffrouw Tok gamba’s en vegetarische gerechten aan. Bij Juffrouw Tok kunt u eten voor een vriendelijke prijs. Bovendien voelt u zich thuis in het restaurant.

De meeste mensen zijn erg te spreken over de heerlijke kipgerechten.

U bent bij Juffrouw Tok aan het juiste adres voor al uw feesten & partijen. Feesten & partijen kunnen plaatsvinden in Partycentrum Boszicht. Recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten en familiefeesten kunnen bij het partycentrum gegeven worden.  

Juffrouw Tok is een restaurant voor het hele gezin. 

Het is echt een plek waar u met uw hele gezin naar toe kunt gaan. Het maakt niet uit of u nu met een groot of klein gezin bent, het restaurant heeft voor ieder wat wils. Zo is er voor kinderen een speciaal kindermenu. Kinderen kunnen zich uitleven in de aparte kinderkamer. De kinderkamer is voorzien van speelgoed, een minibioscoop en de grootste ballenbak van Nederland.      

Openingstijden
Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag t/m vrijdag: geopend vanaf 17:00 uur
Zaterdag: geopend vanaf 16:00 uur
Zondag: geopend vanaf 14:30 uur

De keuken is geopend tot 21:00 uur.

Contact gegevens 
Tolweg 9
6942 HX Didam (gem. Montferland) 
0316 22 13 12
didam@juffrouwtok.nl 
www.juffrouwtok.nl

Toeristisch Informatie Punt