Druk op ESC om af te sluiten

KeK Festival 25e editie in 2024

Op zoek naar een dag vol ontspanning, plezier, cultuur, muziek en inspiratie, in een prachtige historische groene omgeving?  Zet dan 22 september 2024 in je agenda! 

Nieuwe (en ook oude) locatie

Het gemoedelijke Kek Festival in Zeddam staat klaar om jong en oud te verwelkomen in een oase van groen, omringd door twee prachtige historische molens en de boerderij de Gildekoat! 

Adres Gildepad/ Bovendorpsstraat Zeddam

WAT KUN JE VERWACHTEN?

MUZIKALE BETOVERING: Laat je meevoeren door de betoverende klanken van lokale bands en artiesten. Van vrolijke deuntjes tot pakkende beats, dat zijn de klinkende klanken tijdens KeK Festival! 

KUNST EN AMBACHT: Ontdek de creatieve meesterwerken van lokale kunstenaars, creatievelingen en ambachtslieden. Van schilderijen, handgemaakte juwelen tot kekke producten, er is altijd iets unieks te vinden. Doe mee met een workshop vilten of schilderen en laat je creatieve kant zien.

CULINAIRE LEKKERNIJEN: Geniet van een culinaire ontdekkingsreis met een verscheidenheid aan heerlijke gerechten en drankjes. Proef lokale specialiteiten en laat je smaakpapillen dansen!

SHOPPEN IN STIJL: Duik in een wereld van kraampjes met kekke producten, mode en accessoires. Ontdek unieke items die je nergens anders vindt, in een sfeervolle en duurzame setting. Laat je inspireren tijdens de modeshow met vintage kleding en verbaas je over wat je allemaal van oude dekens kunt maken..

FAMILIEPLEZIER: Voor de kleintjes is er een speciaal programma met leuke activiteiten, spelletjes en entertainment. Het Kek Festival is een dag vol familieplezier!

Geniet van al deze geweldige activiteiten en meer. Breng je vrienden, familie en buren mee en maak samen herinneringen. 

25e editie, een mooi jubileum

Omdat we dit jaar voor de 25e keer Kek Festival (voorheen Kunst en Kunstig) organiseren, houden we de entreeprijs laag. Ons kadootje aan jullie!

Wil je ons trakteren? Kom dan gezellig op 22 september en vier de dag met ons! 

Voor de toegangsprijs van 5 euro geniet je de hele dag van al dit moois. De entree van beide molens en de Gildekoat boerderij zijn in deze entreeprijs inbegrepen.

Mis deze unieke kans niet om een dag vol plezier, ontdekking en verbinding te beleven tijdens Het KeK Festival op 22 september. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze groene oase!

Deelnemen aan ons Festival?

We hebben nog wat ruimte vrij voor Kekke producten, kunstenaars en creatievelingen, muzikanten en culinaire tovenaars. Mail naar info@kunstenkunstig.nl voor meer informatie.

pastedGraphic.png
📅 Datum: 22 september 2024
🕒 Tijd: 11:00 – 18:00
📍 Locatie: Zeddam, Bovendorpsstraat bij de historische molens en de Gildekoat.

#Kek Festival #DuurzaamLeven #FestivalPlezier

Bron: KeK festival Zeddam