Druk op ESC om af te sluiten

Kerst theater bij het Charles Dickens Museum in Braamt op 9 & 10 december 2023

Levensgrote poppentheatervoorstelling ‘A Christmas Carol’ om 13.00 uur
Op 9 & 10 december neemt het museum je mee op reis door het tijdloze verhaal van Scrooge, ook bekend als ‘A Christmas Carol’. De levensgrote poppen, bespeeld door de poppenspelers van Het Land van Jan Klaassen, brengen het verhaal tot leven. Het kerst theater begint om 13.00 uur en belooft niet alleen een visueel spektakel te zijn, maar ook een diepgaande reflectie op de ware betekenis van kerst.

Poppentheater viert 73-jarig bestaan
Het Land van Jan Klaassen heeft zijn oorsprong uit het reizend poppentheater door Nederland, maar heeft ook zijn horizon verbreed door op te treden in landen als Pakistan, Polen, Rusland en het Caribisch gebied. Dit jaar bestaat ‘Nederlands Figuren en poppentheater de Trekwagen’ 73 jaar, deze ervaring is te bewonderen tijdens de kerst voorstelling ‘A Christmas Carol’.

Historische meesterwerken en gereconstrueerde kamers
Verken prachtig gereconstrueerde kamers waar de meesterwerken van Charles Dickens tot leven komen. Sta oog in oog met de personages uit zijn beroemde verhalen en dompel je onder in de tijd van de industriële revolutie.

Culinaire verwennerij in het restaurant
Naast de voorstelling biedt het museumrestaurant een scala aan lekkernijen. Geniet van een heerlijke kop koffie/thee of warme chocolademelk met appeltaart. Voor de liefhebbers is er glühwein verkrijgbaar. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je nageniet van de historische pracht om je heen.

Kom langs en laat je betoveren door het Victoriaanse tijdperk, gecombineerd met de warmte van kersttradities. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

 

 

dickensmuseum.nl
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met marketing@janklaassen.nl of telefonisch 06-50228064.