Druk op ESC om af te sluiten

Kerstmarkt Didam

Vrijdagavond 13 december 2019 vindt tussen 16.00 en 21.00 uur de kerstmarkt plaats in het centrum van het Montferlandse Didam. De kerstmarkt zal starten met een lampionnenoptocht voor kinderen door de winkelstraten van Didam. Tijdens de kerstmarkt staan voor de winkels verschillende kramen opgesteld die verschillende kerstproducten aanbieden. Daarnaast hebben de winkeliers leuke aanbiedingen en acties. De kramen van de winkeliers worden afgewisseld met kramen van hobbyisten. Op de kramen van de hobbyisten kun je het zelfgemaakte werk van hen bewonderen, hoe uniek is dat? Een kerstmarkt zonder kerststal kan natuurlijk niet, daarom is er een levende kerststal met Jozef en Maria, een herder en echte dieren. Ook loopt er een kerstman over de kerstmarkt die onder andere foto’s maakt met de kinderen.

Muziek

Het centrum van Didam zal op muzikale wijze worden aangekleed. Zo is er op verschillende plekken live muziek te horen en zijn er diverse podia opgesteld waar optredens worden gegevens. Op meerdere plekken in het centrum zijn podia. Tevens lopen er verschillende gezelschappen door de straten om muzikaal bij te dragen aan de kerstsfeer.

Horeca

Een lekker winters hapje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze leuke kerstmarkt, maar gelukkig is ook daar aan gedacht! Er rijdt bijvoorbeeld een poffertjeskraam met muziek door het centrum en op verschillende plekken kun je een lekker hapje/drankje kopen. Net als bij voorgaande edities is er dit jaar weer ‘Route d’Amuse’.

Toegang is gratis

De toegang tot de kerstmarkt is gratis.

Voor wie graag de route d’Amuse wilt doen, kan dat doen voor slechts € 7,50. Je krijgt dan een stempel- en routekaart waarmee je verschillende amuses kunt nuttigen die verzorgd worden door Jan & Jan, IJS & More, De Eetkamer, ’t Eethuys, Burgers van Diem en Gasterij de Harmonie.

Parkeren

Nabij het centrum kan je de auto gratis parkeren. Let er echter wel op dat het centrum op deze dag gesloten is voor doorgaand verkeer!

Het is uiteraard ook mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het treinstation is binnen no time bereikt vanuit het centrum.

Locatie

Centrum Didam
Wilhelminastraat
6942 ED Didam
Tel. 06-12022395
info@gastvrijdidam.nl
www.gastvrijdidam.nl