Druk op ESC om af te sluiten

Lezing ‘Omgaan met dementie’

Maandag 15 april a.s. organiseert Bibliotheek Montferland een gratis lezing over omgaan met dementie. Deze avond wordt verzorgd door het netwerk Liemosa. De lezing is in Bibliotheek Didam, Waverlo 1 en begint om 19.30 uur.

Casemanagers dementie Manon Rensen en Daniëlle Reukers van het netwerk Liemosa geven de lezing. Ze gaan in op wat dementie nu eigenlijk is, hoe je het herkent, hoe je er mee om gaat, welke hulp er is en wat je zelf al kan doen. Er is deze avond ook veel ruimte voor het beantwoorden van vragen. Aanmelden voor deze lezing kan bij Bibliotheek Montferland, telefonisch 0316 – 22 11 84 of per mail info@bibliotheekmontferland.nl. 

Liemosa biedt samenhangende zorg voor alle ouderen in de Liemers. Het is een samenwerkingsverband van zorgorganisaties, professionals en gemeenten in de Liemers, die er op gericht is om ouderen goede informatie en – waar nodig – samenhangende zorg te bieden. Hun missie is om er met passende ondersteuning aan bij te dragen dat mensen kunnen omgaan met veranderingen die bij het ouder worden horen. Liemosa werkt vanuit de gemeenten Doesburg, Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar.