Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl

Markant Outdoorcentrum

Bent u in de buurt van Montferland en bent u op zoek naar stoere outdooractiviteiten? Dan bent u bij Markant Outdoorcentrum op de juiste plek. Hier kunt u de strijd aangaan met uw vrienden!

Markant Outdoorcentrum is gelegen op een prachtige landelijke locatie, tussen de mooie bossen. Met de beschikking over maar liefst 12 hectare gevuld met water, stranden, grasvelden en klimtorens heeft u op het park vele mogelijkheden voor geweldige activiteiten. Zo kunt u er kano varen, maar ook een variant spelen op uw favoriete tv-programma’s: ‘Wie is de mol?’ en ‘Expeditie Robinson’. Of nu op zoek bent naar een sportief uitje, een gezellig uitje of een uitje met strijd, hier is het allemaal mogelijk! Kortom, een plek waar voor iedereen een geschikt uitje is en waar u zeker met een verhaal thuis komt. Wilt u uw geweldige dag afsluiten met een heerlijke barbecue en een lekker drankje? Ook dat is mogelijk!

Contactgegevens
Gildeweg 7
7047AR Braamt
0314-335449
info@markant-outdoorcentrum.nl
www.markant-outdoorcentrum.nl