Druk op ESC om af te sluiten

Midi run

Op zondag 1 december kunt u deelnemen aan de Kab Mini Run. De Kab Mini Run is een recreatieve loop van 7,5 kilometer. De run is geschikt voor beginners, hardlopers die van mening zijn dat de Pfixx Solar Montferland Run van 15 kilometer te lang is of atleten die een blessure achter de rug hebben. U kunt deelnemen vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Programma

10.30 uur: start van de Kab Mini Run
14.00 uur: einde van de Kab Mini Run

Parcours

De Kab Mini Run start op de Slotlaan in ‘s-Heerenberg. De hardlopers gaan via de Kastanjelaan door het Montferlandse bos naar Zeddam. Na Zeddam volgt de Drieheuvelenweg. Bij de Drieheuvelenweg gaat u over drie pittige klimmetjes. U finisht in het centrum van ‘s-Heerenberg.

Inschrijven/ inschrijfgeld

Voor de run van 7,5 kilometer geldt dat er een maximum is gesteld van 1.750 deelnemers. De voorinschrijving sluit bij het bereiken van het maximum of op 12 november 2019.

Vanaf 1 september is voorinschrijving mogelijk. U kunt zich alleen via internet inschrijven voor de run via www.montferlandrun.nl.

Kosten voor inschrijven
Voorinschrijving t/m 31-10: €11,00 (inclusief medaille) per persoon.
Voorinschrijving vanaf 1-11 tot sluiting: €13,00 per persoon.

Medaille

Wanneer u tijdig de finish haalt, ontvangt u achter de finish een speciaal ontworpen medaille. De medaille kan gegraveerd worden met uw naam en eindtijd. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vermeld dit op het inschrijfformulier. De kosten voor de gravering bedragen €6,00 per persoon bij voorinschrijving.

Op 1 december kunt u de medaille laten graveren. Mocht u dit wensen, kunt u bij het inschrijfbureau voor €8,00 de gravering bestellen.

Parkeren en route

In de nabije omgeving van de Kab Mini Run kunt u parkeren, met aanwijzingingsborden wordt u gewezen naar het parkeerterrein.

Locatie

Midi run
Slotlaan
7041 BK ‘s-Heerenberg
info@montferlandrun.nl
www.montferlandrun.nl