Druk op ESC om af te sluiten

Montferland run

Zondag 1 december 2019 vindt de Montferland Run plaats. De run waaraan ervaren en onervaren hardlopers deelnemen start om 12.00 uur. De run gaat door het heuvelachtige landschap van het Montferlandse bos en over de verharde wegen van Stokkum, Beek en Zeddam. Voor de run geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Iedere deelnemer die finisht ontvangt na de finish een medaille.

Programma

12:00 uur: start van de prestatie- en wedstrijdloop.
14.00 uur: einde van de prestatie- en wedstrijdloop.

Parcours

Vanaf de start lopen de hardlopers door het dorp Stokkum. De Peeskebult is de eerste beklimming. Na het vijf kilometerpunt moet een hoogteverschil van 42 meter worden overwonnen richting Beek. Hierna volgt een lange afdaling. Het parcours gaat via de Drieheuvelenweg met een aantal klimmetjes richting de afdaling van de laatste kilometer.

Inschrijving/ inschrijfgeld

Voor de 15 kilometer geldt dat er limiet is gesteld voor het aantal deelnemers. U kunt alleen deelnemen wanneer u zich inschrijft. Inschrijven is mogelijk van 1 september 2019. U kunt zich inschrijven via internet www.montferlandrun.nl en sluit wanneer het maximum van 2.750 inschrijvers is bereikt of op 12 november 2019.
Voorinschrijving t/m 31 oktober bedragen de kosten € 16,50. De prijs is inclusief een medaille.
Voorinschrijving van 1 november tot sluiting bedragen de kosten van deelname € 18,50.

Medaille

De medaille kan gegraveerd worden. Wanneer u dit wilt, kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier. Bij de voorinschrijving bedragen de kosten € 6,00. Op 1 december kunt u de gravering bestellen voor € 8,00 bij het inschrijfbureau.

Parkeren en routebeschrijving

Op de dag van de run wordt door middel van borden aangegeven waar u kunt parkeren.
A 12 vanuit Arnhem richting Oberhausen, over de grens, afslag ‘s-Heerenberg/Emmerich, richting ‘s-Heerenberg en daarna volgt de aanwijzingsborden.
Vanuit Doetinchem, richting Zeddam/’s-Heerenberg en hierna volgt u de aanwijzingsborden.

Reist u met het openbaar vervoer. Kijk van tevoren op de website van www.arriva.nl hoe u het beste bij de run kan komen.

Locatie

Pfixx Solar – Montferland Run
Postbus 15
7040 AA ‘s-Heerenberg
info@montferlandrun.nl
www.montferlandrun.nl