Druk op ESC om af te sluiten

Ontdek het prachtige Montferland

Montferland, beter bekend als de parel van het oosten, is gelegen in de provincie Gelderland. Het bijzondere aan dit mooie gebied is dat het deels in de Achterhoek ligt en deels in de Liemers. Of u nu op zoek bent naar een actief gebied, een gebied voor ontspanning of gewoon zichzelf recreatief wilt vermaken, het Montferland kunt u het allemaal bieden!

Dit gebied kent talloze wandel- en fietsmogelijkheden, u kunt er paardrijden, culinaire hotspots ontdekken, activiteiten met de kinderen ondernemen, et cetera. Daarnaast heeft het gebied de langste waterskibaan van Nederland, als enige van Nederland nog een kasteelstad en kent het gebied het grootste poppentheater. Met steden als Arnhem en Nijmegen in de nabije omgeving kunt u hier heerlijk shoppen. Voor wie liever een dagje naar Duitsland wilt gaan, is dat ook mogelijk! De grens naar Duitsland is in no time bereikt.

Het gebied is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een dagje uit of voor wie er liever wat langer uit willen. Het gebied heeft vele mogelijkheden voor overnachtingen. Van hotels tot campings tot een bed and breakfast. Om uw verblijf compleet te maken is het natuurlijk leuk om uw verblijf te combineren met een leuk evenement. Zo gaat u helemaal op in de Montferlandse cultuur!