Druk op ESC om af te sluiten

Open dag/wijnfeest

Wijnboer Leon Masselink houdt op zondag 22 september 2019 een open dag/wijnfeest waar u gratis naar toe kunt. Het open dag/wijnfeest vindt plaats van 14.00 tot 18.00 uur op de Wals van Gendringen.

Deze zomer was het warm en zonnig. Dit heeft gezorgd voor een mooie druivenoogst en het is waarschijnlijk een topjaar geweest voor wijn. Tijdens de Nationale Wijnweek opent wijnboer Leon Masselink zijn deuren om bezoekers te tonen en te laten ervaren hoe hij van trossen witte en blauwe druiven de topwijnen maakt.

Het wijngoed behoort met maar liefst vier hectare druiven tot de grootste en meest toonaangevende wijnbedrijven van Nederland. De wijnen worden nationaal en internationaal onderscheiden met zilveren en gouden medailles.

Bezoekers kunnen tijdens het wijnfeest kijken in de wijngaarden en in het wijnhuis. Tevens kunnen de bezoekers ruiken hoe de eerste druiven gisten in de wijnmakerij. Uiteraard kunt u als bezoeker de druiven en de wijnen proeven. Het wijnfeest wordt compleet gemaakt door de muziek, het theater en het Foodtruck eten.

Locatie

Wijngoed Montferland
Munsterweg 4
7081 HJ Gendringen
Tel. 0315 – 386 280 / 06-204 895 36
www.wijngoedmontferland.nl