Druk op ESC om af te sluiten

Reizigershofstede

In het hart van Zeddam ligt midden in de natuur de Reizigershofstede. De Bed & Breakfast is gevestigd in een monumentaal pand uit 1880. Het pand ademt rust, luxe en ruimte uit. Deze ingrediënten staan garant voor een ontspannen verblijf in het Gildedorp Zeddam.

De Studio

De studio bestaat uit een woonkeuken, slaapkamer met twee vaste kasten, een badkamer en een toilet. Parkeer uw auto op de privé parkeerplaats met laadpaal. Tevens heeft u toegang tot de tuin met een eigen opgang en kunt u relaxen op de tuinset.

Wist u dat de studio van alle gemakken is voorzien? Geen koude voeten dankzij de vloerverwarming. Geen afwas na een heerlijke maaltijd te hebben bereid in de woonkeuken. Een tweepersoons boxspring uitgerust met maar liefst 4 kussens en beddengoed.

Omgeving

U loopt of fietst vanuit de Reizigershofstede de uitgestrekte natuur van het Montferland in. In Montferland kunt u het Pieterpad bewandelen of fietsen of mountainbiken door het Bergherbos. Fiets 20 minuten en zie de Rijn Nederland binnen stromen.

Op slechts 4 kilometer afstand vindt u recreatieplas Stroombroek. In de recreatieplas kunt u zwemmen, waterskiën of een bezoek aan de sauna brengen. Bent u een cultuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan Kasteelstad ‘s-Heerenberg of Doesburg.

In Zeddam kunt u op loopafstand van de Bed & Breakfast een van de vele restaurants bezoeken. De bakker en de supermarkt bevinden zich op steenworp afstand.

Contact

Reizigershofstede
Kilderseweg 1
7038 BW Zeddam
06-25558250
info@reizigershofstede.nl
www.reizigershofstede.nl