Druk op ESC om af te sluiten

Restaurant HJ’57

Bij restaurant HJ’57 is gastvrijheid het belangrijkste product dat wordt geboden. Tevens wordt geserveerd met een lach, omdat het team van HJ’57 het leuk vindt om voor gasten te werken. Na het wandelen in de Montferlandse bossen of na een bezoek te hebben gebracht aan de prachtige Kasteelstad, is dit restaurant de ultieme plek om een heerlijk drankje te nuttigen of een hapje te eten.

In dit restaurant kunt op ieder moment van de dag terecht. U kunt er heerlijk lunchen met een salade, een uitsmijter of een luxe broodje. Bent u liever op zoek naar een gezellige plek om te dineren? Dan bent u bij restaurant HJ’57 aan het juiste adres! Het restaurant biedt vlees-, vis en vega-gerechten aan. De koks koken met schitterende ingrediënten, zodat u op een fantastische maaltijd kan rekenen. Restaurant HJ’57 is gevestigd in een meer dan 100 jaar oud pand. Het pand is sfeervol ingericht. U voelt zich direct thuis bij het restaurant.

Lunchen, diner of borrel in het centrum van Kasteelstad ‘s-Heerenberg doet u bij HJ’57!

Terrassen

Restaurant HJ’57 heeft een boven terras en onder terras met een grote mooie plataan. De terrassen bieden 150 zitplaatsen aan waar u kunt u genieten van een kop koffie of een diner. De terrassen zijn voorzien van loungebanken en gewone tafels met stoelen.

Catering op locatie

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een partycateraar? Restaurant HJ’57 is de partycateraar die de catering en aankleding op uw evenement in ‘s-Heerenberg en omgeving kan verzorgen. Tevens biedt restaurant HJ’57 catering op maat.

Restaurant HJ’57 luistert goed naar uw wensen. Zij luisteren naar uw wensen, zodat zij uw visie kunnen vertalen naar een origineel en culinair totaalconcept. Het team van HJ’57 heeft veel ervaring op het gebied van evenementencatering. Uitgangspunten voor een geslaagde catering zijn service, duurzaamheid en passie. Restaurant HJ’57 verzorgt de totale aankleding op uw locatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan per mail of telefonisch contact op met Restaurant HJ’57.

Mogelijkheden

Barbecue: een barbecue is voor elke gelegenheid geschikt. Ongedwongen eten en drinken met familie of vrienden. Wilt u een barbecue op locatie met of zonder kok? Restaurant HJ’57 verzorgt op elke locatie de barbecue. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor een barbecue op locatie met kok. In overleg met u stelt Restaurant HJ’57 een menu samen dat geheel wordt verzorgd door het restaurant.

Buffet: wilt u samen met collega’s, familie of vrienden genieten van een ambachtelijk buffet? Restaurant HJ’57 regelt het buffet tot en met de afwas. Het buffet kan plaatsvinden bij uw thuis, maar ook bij het restaurant.

Bierproeverij: samen met de leveranciers heeft Restaurant HJ’57 meerdere bierarrangementen samengesteld. Het biertje wordt op uw teken geserveerd, zodat u zelf het tempo van de bierproeverij kan bepalen. Tijdens de bierproeverij worden nootjes en kaas geserveerd. Op bestelling (meerprijs) kunnen fingerfood en andere hapjes worden geserveerd.

Feestarrangement: voor elke feestelijke gelegenheid verzorgt Restaurant HJ’57 de aankleding en de bijpassende culinaire invulling. Bent u met een klein gezelschap? Dan kunt u met uw gezelschap plaatsnemen in de feestruimte Trendy. Als u met een groter gezelschap bent dan kunt u plaatsnemen in het restaurant. Restaurant HJ’57 stelt graag met u een passend feestarrangement en eventueel buffetmogelijkheden samen. Voor elk budget kan een arrangement op maat worden samengesteld.

High Tea: onder het genot van een High Tea kunt u gezellig bijpraten met uw vrienden, familie of collega’s. U kunt onbeperkt genieten van thee met daarbij diverse kleine zoete- en hartige hapjes. De hapjes worden gemaakt in eigen keuken. Restaurant HJ’57 biedt standaard high tea’s aan, maar ook een speciaal met u afgestemd arrangement. Bekijk de website voor de verschillende soorten high tea’s.

High Wine: bij dit arrangement mag u zelf bepalen welke en hoeveel verschillende wijnen u wilt proberen. Bij elke wijn wordt een bijpassend gerechtje geserveerd. Restaurant HJ’57 stelt op afspraak de High Wine met u samen.

Tapas avond: met regelmaat organiseert het restaurant een tapas avond met live muziek. Tijdens deze avond kunt u genieten van diverse tapas uit eigen keuken. Bij de tapas worden passende drankjes geserveerd. Deze avond wordt omlijst door live muziek. Kunt u niet wachten tot de Tapas avond? Op afspraak kan het restaurant een Tapas avond verzorgen.

Themabuffet: verras uw gasten met een rijkelijk themabuffet. Proef de passie en pure ambacht die in de buffetten zijn gestoken. Restaurant HJ’57 gebruikt verse producten die in eigen keuken bereid worden of afkomstig zijn van de slager. U heeft volop keuze uit gevarieerde ambachtelijke buffetten. De buffetten kunnen vanaf 10 personen worden besteld. Tevens bestaan de buffetten uit hoog kwaliteitsvlees en verse salades. Het buffet wordt geleverd op uw gewenste locatie inclusief serviesgoed en aanvullende bijgerechten. Bovendien hoeft u de afwas niet zelf te verzorgen.

Vergaderruimte Trendy: u kunt de vergaderruimte reserveren voor een dagdeel of voor de hele dag. De vergaderruimte huren, kunt u combineren met hapjes, broodjes, lunchen, dineren en/of borrelen. U vindt de vergaderruimte naast het restaurant. U kunt voor of na de vergadering ook lunchen, dineren en/of borrelen met uw gezelschap in het restaurant. In de vergaderruimte zijn een beamer en geluidsinstallatie aanwezig. Bovendien kan elke gewenste opstelling worden verzorgd. Het restaurant stelt graag samen met u het arrangement samen, zodat u zich volledig kan concentreren op de vergadering.

Waling dinner: u en uw gasten kunnen genieten van een volwaardig diner (of lunch) in een informele setting. Het restaurant luistert naar uw wensen en stelt in combinatie met de favorieten uit het seizoen een menu op maat samen. In een met u afgesproken ritme worden de kleine gerechten geserveerd. De gerechten kunnen staand gegeten worden. Vanwege de grootte van de gerechten worden er meerdere gangen aangeboden.

Openingstijden

Kijk op de website voor openingstijden

Contactgegevens

Molenpoortstaat 35
7041 BE ‘s-Heerenberg
0314-662366
info@hj57.nl
www.hj57.nl