Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Restaurant Kasteel Heeren Dubbel

Bent u op zoek naar een bijzonder plekje voor een heerlijke kop koffie of lunch? Dan bent u bij Kasteel Café Heeren Dubbel aan het juiste adres! Het Kasteel Café vindt u op de binnenplaats van Kasteel Huis Bergh. U komt dit plein binnen op unieke wijze, namelijk middels een ophaalbrug, hoe fantastisch is dat!

Geniet in het café of bij mooi weer op het terras van een kop koffie of thee met gebak, een heerlijke lunch, High Tea of een High Beer of Wine. Vanaf 8 personen kunt u ook dineren bij het Kasteel Café. Dineren kan alleen op basis van reservering. Kasteel Café Heeren Dubbel stelt in overleg met u het menu samen.

High teaën of lunchen op een bijzondere locatie met uitzicht op een adembenemend kasteel.

Kasteel Café Heeren Dubbel is ook de perfecte locatie voor feesten & partijen. Voor uw bruiloft kan het Kasteel Café het decor vormen. Tevens kunt u ook een feest geven ter gelegenheid van uw verjaardag of huwelijksjubileum. Kortom, Kasteel Café Heeren Dubbel heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellig hapje en/of drankje, bruiloft of feest.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 11:30 – 17:30 uur

Contactgegevens

Hof van Bergh 8
7041 AC ‘s-Heerenberg
0314 – 67 50 90
info@heerendubbel.nl
www.heerendubbel.nl

 

Toeristisch Informatie Punt