Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Route d’Amuse in Didam

Wandel op vrijdag 13 december 2019 over de kerstmarkt en geniet onderweg van 6 heerlijke amuses. Dit wordt ook wel Route ‘d Amuse genoemd. Voor € 7,50 verkopen deelnemende horecabedrijven een stempel- en routekaart.

U maakt een (culinaire) route en krijgt onderweg smakelijke amuses voorgeschoteld.

Deelnemende horeca:

  • Jan & Jan, Lieve Vrouweplein 4, 6942 BP Didam
  • IJS & More, Oranjestraat 12, 6942 BD, Didam
  • De Eetkamer, Spoorstraat 31, 6942 EB, Didam
  • Burgers van Diem, Waverlo 14, 6942 RG Didam
  • Gasterij de Harmonie, Kerkstraat 2, 6941 AG Didam

U hoeft zeker nog niet huiswaarts te keren na de kerstmarkt. Beleef een gezellig samenzijn in een van de Didamse horecagelegenheden.

Kerstmarkt

Het centrum is vanaf 16:00 uur omgetoverd in kerstsfeer. Voorafgaand aan de kerstmarkt kunnen de kinderen deelnemen aan de lampionnenoptocht door de winkelstraten.

U wordt van harte welkom geheten door de Didamse winkeliers met verschillende leuke aanbiedingen en acties. Zo’n 50 kramen staan voor de winkeldeuren. De kramen worden op allerlei manieren gevuld. Winkeliers zullen zelf producten voor een gezellige kerst verkopen. De kramen van winkeliers worden afgewisseld met kramen waar hobbyisten meer van hun hobby kunnen laten zien. Bij de kramen van hobbyisten kunt u handgemaakte artikelen kopen.

Locatie

Centrum Didam
Lieve Vrouweplein 42
6942 BP Didam
E-mail: info@gastvrijdidam.nl
www.gastvrijdidam.nl

Toeristisch Informatie Punt