Druk op ESC om af te sluiten

Sinterklaas Drive Through

Sinterklaas heeft na de Sinterklaasintocht in het Land van Jan Klaassen besloten om zijn verblijf te verlengen bij camping Jan Klaassen Dromenland. Sinterklaas is een kinderfeest, waarbij Jan Klaassen niemand wil uitsluiten! Jan Klaassen heeft besloten om er samen met alle disco pieten een Drive-through feest van te maken. Iedereen is welkom, of u nu wel of niet gevaccineerd bent. Het evenement zal plaatsvinden van 24 t/m 28 november en van 1 t/m 5 december.

Eigenaar

Geert Prein, eigenaar van het pretpark, is geschrokken dat kinderen tijdens intochten elders in het land niet naar Sinterklaas konden kijken, omdat men geen QR-code heeft. Volgens Prein mogen kinderen niet de dupe zijn en opgescheept worden met grote mensen problemen. Kinderen moeten hun motoriek, creativiteit en fantasie kunnen ontwikkelen. Prein is van mening dat uitsluiting niet goed is voor de algemene ontwikkeling van een kind. Op de kindercamping heeft Prein een mogelijkheid gecreëerd waar iedereen naar toe kan en een corona-proof sinterklaasfestijn kan meemaken.

Reis door de wereld van Sinterklaas

U maakt met de auto een reis door de wereld van Sinterklaas. Breng een bezoek aan het pietenhuis. In het pietenhuis ziet u hoe de pieten wonen, slapen en oefenen om op schuine daken te klimmen. Sinterklaas kunt u ontmoeten op zijn boot. Dans mee op de muziek van de DJ-piet die op een 8 meter lange Amerikaanse truck staat. De route is interactief door de diverse spellen. Bij deze spellen kan gedacht worden aan pakjes overgooien met de pieten en hengelen naar pepernoten.

Wist u dat de keukenpiet de taak van Katrijn op zich heeft genomen? De keukenpiet biedt erwten- of goulashsoep, broodjes knakworst en poffertjes aan. De choco-piet biedt lekkere warme chocolademelk aan. Strooi-piet kan natuurlijk niet ontbreken. Voor elke auto heeft deze piet pepernoten.

Locatie

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR Braamt
0314 – 684777
info@janklaassen.nl
www.janklaassen.nl