Druk op ESC om af te sluiten

Tuinkamer Montferland

In het Achterhoeks dorp Lengel ligt het gastenverblijf. Het gastenverblijf is een royaal en compleet ingericht verblijf voor twee personen. Tevens ligt het gastenverblijf op loopafstand van de Montferlandse bossen. Tijdens het verblijf kunt u gebruik maken van de boomgaard. De boomgaard is voorzien van een tuinset. In de tuin kan uw hond veilig los rondlopen.

Op 3 kilometer ligt het Duitse Emmerich. Het gastenverblijf vormt de perfecte uitvalbasis voor gevarieerde uitstapjes en activiteiten in de grensstreek.

Appartement

Het tweepersoons-appartement bestaat uit twee verdiepingen. De benedenverdieping heeft een royale eigen entree, een woonkamer/keuken, een bergkast en een badkamer met inloopdouche. De openkeuken is voorzien van een koelkast, een combimagnetron/oven, inductiekookplaat en vaatwasser. Bovendien heeft de keuken/kamer een zithoek met televisie, radio en een eethoek.

U komt op de bovenverdieping via een portaaltje met de trapopgang. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, nachtkastjes en een kledingkast. Op de slaapkamer is er een unieke wasgelegenheid met warm water. Vanaf de bovenverdieping heeft u een prachtig uitzicht. Bovendien vindt u op de bovenverdieping een rustige werkplek.

In de overdekte fietsenstalling kunt u de accu van uw fiets opladen. Parkeer uw auto op de parkeerplaats.

Contact

Tuinkamer Montferland
Antoniusstraat 11a
7044 AP Lengel
0314-663844/ 06-25552456
tuinkamermontferland@gmail.com
www.tuinkamermontferland.nl