Druk op ESC om af te sluiten

Uitkijktoren de Hulzenberg

Geniet van een prachtig uitzicht

In het Bergherbos ligt de prachtige uitkijktoren de Hulzenberg gelegen in het dorpje Stokkum. Deze uitkijktoren is toegankelijk voor iedereen die de klim naar boven aandurft. Wanneer u de pittige klim gehad heeft, kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de mooie omgeving op maar liefst 21 meter hoogte.

Wandelend naar de uitkijktoren

Voor wie voor het bezoek aan de uitkijktoren wilt combineren met een prachtige wandeling, ook dat is mogelijk! De uitkijktoren is opgenomen in diverse wandelroutes in het Bergherbos. Alleen al het wandelen door Montferland is prachtig. De route naar de uitkijktoren is goed te doen. Eenmaal boven ben je gauw even stil om daarna te genieten van het geweldige uitzicht.

Voorbeelden van deze routes zijn:

  • De erfgoedroute. Deze wandeling is 9 kilometer en start bij het restaurant Uitspanning ’t Peeske. Wanneer u halverwege de route bent (na ongeveer 5 kilometer) vindt u de prachtige uitkijktoren.
  • De ’t Peeske route. deze wandeling is 7 kilometer en start ook bij restaurant Uitspanning ’t Peeske. Na 3 kilometer gewandeld te hebben vindt u de uitkijktoren welke u kunt beklimmen.
  • De Hulzenbergroute. Deze wandeling is 5,5 kilometer en start in het dorpje Stokkum. Wanneer u halverwege bent, vindt u de uitkijktoren.