Druk op ESC om af te sluiten

Uitspanning ’t Peeske

Uitspanning ‘t Peeske is een restaurant waar u kunt brunchen, lunchen, dineren of gewoon gezellig na een wandeling of fietstocht een drankje kan drinken. Tevens kunt u met uw familie of vrienden genieten van een heerlijke High Tea, High Beer of High Wine.

Genieten en ontspannen tussen de Montferlandse bossen

U kunt bij Uitspanning ’t Peeske terecht voor een kop koffie bij de open haard of een wijntje op het terras. Kom tot rust aan de rand van het unieke bergmeertje of bij de visrijke vijvers. Tevens kunt u uitgebreid lunchen. Elk kwartaal presteren de koks een nieuwe dinerkaart. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes.

Heeft u binnenkort iets te vieren of stapt u in het huwelijksbootje? Uitspanning ’t Peeske is op een reeks dagen beschikbaar voor besloten partijen. In een rustige en inspirerende ambiance kunnen zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden.

Barbecue liefhebbers opgelet! Uitspanning ’t Peeske biedt verschillende soorten barbecues aan. Elke barbecue bestaat uit een grote diversiteit aan gerechten. De barbecue bestaat niet alleen uit vlees, maar ook uit salades, heerlijk vers stokbrood en sauzen. Naast de barbecue kunt u genieten van één van de buffetten.

 Onze gasten beschrijven Uitspanning ‘t Peeske als een fijne plek om een terras te pakken en te genieten van heerlijke gerechten. 

Uitspanning ’t Peeske is een monumentaal pand dat in 1924 is opgericht en na meerdere huurders uitgegroeid is tot een uitspanning met veel uitstraling en bekendheid in de regio. Het restaurant is in 2003 gerestaureerd en door middel van een serre verbonden met een oude schuur. 

Openingstijden
Kijk op de website voor openingstijden

Contactgegevens
Peeskesweg 12  
7030 CH Beek
0316-532804
info@peeske.nl
www.peeske.nl