Druk op ESC om af te sluiten

Vakantiewoning Stevenshof

Op 1 kilometer afstand van de Montferlandse bossen ligt de vakantiewoning. In de Montferlandse bossen kunt u zowel fietsend als wandelend genieten van de natuur, de rust en de ruimte.

Vakantiewoning

De vakantiewoning is geschikt voor twee personen en bevind zich geheel op de begane grond. De woonkamer heeft een open keuken. Tevens beschikt de woonkamer over een eethoek. Neem in de woonkamer plaats in één van de relaxstoelen en kijk uw favoriete tv-programma op de televisie.

De openkeuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat en senseo, waterkoker en magnetron. Tevens zijn hand- en theedoeken inbegrepen. Geniet van een goede nachtrust in de slaapkamer die is uitgerust met twee seniorenbedden met nachtkastjes. Berg uw kleding op in de kledingkasten. Bovendien hoeft u geen beddengoed mee te nemen.

U heeft toegang tot het terras via de tuindeuren. In de tuin kunt u genieten van het aangename zonnetje. Parkeer uw auto op uw eigen parkeergelegenheid. Stal uw fiets in de schuur of laad u e-bike op bij het oplaadpunt.

Contact

Vakantiewoning Stevenshof
Didamseweg 42
7036 AP Loerbeek
0316-531761
info@vakantiewoning-stevenshof.nl
www.vakantiewoning-stevenshof.nl