Druk op ESC om af te sluiten

Wijngoed Montferland

Het Wijngoed

In de heuvels van het Montferland en op boerenland in het buurtschap de Wals bij Gendringen zijn op 4 hectare Achterhoekse bodem 2 wijngaarden aangelegd. Maar liefst 14.000 wijnstokken zorgen voor de productie van rode, witte en rosé-wijnen van hoge kwaliteit. De ene wijngaard ligt op eigen grond boerderij ’t Oerlegoed en de andere wijngaard wordt sinds 2004 gepacht door Kasteel Huis Bergh. Deze wijngaard is 1,5 hectare groot en beslaat op een zuidhelling tussen Stokkum en ‘s-Heerenberg.

Het Wijngoed is gestart in 2004 met de aanplant van nieuwe rassen, die zorgen voor wijnen van hoge kwaliteit. In de loop der jaren hebben wijnboer Leon Masselink en zijn vrouw Magda het wijngoed uitgebreid met een professionele wijnmakerij, wijnkelders en een Wijnhuis. De wijnen van Wijngoed Montferland zijn bekroond met Nationale en Internationale prijzen (o.a. gouden medailles in Berlijn en Wenen)

Het Wijnhuis

In het wijnhuis is plaats voor romantiek en sfeer, maar ook voor moderne en professionele wijninstallaties. Wijnboer Leon leidt zijn gasten graag rond en gunt u en kijkje in de keuken van een wijnmakerij. Een bezoek aan de kelders met rijpende wijnen in flessen en houten vaten hoort daar natuurlijk ook bij.

Romantische picknick in de Wijngaard

Op zoek naar een bijzonder uitje? Lekker picknicken op een dekentje of bankje en genieten van een goed gevulde picknickmand met daarbij een heerlijke fles wijn van het wijngoed zelf. Graag hier reserveren!

Of geniet thuis van de lekkerste wijnen! U bestelt ze in onze wijnshop!

Contactgegevens
Wijngoed Montferland
Munsterweg 4
7081HJ Gendringen
leon@wijngoedmontferland.nl
Magda: 06-12970593
Leon: 06-20489536
www.wijngoedmontferland.nl